LOEK. KIES, BESTEL & HERHAAL.

Bij Loek zijn we ons vak van opticien eens helemaal opnieuw gaan bekijken. En we zagen dat er een groeiende groep mensen is die een bril als accessoire ziet. Zoals je een lade vol mooie sokken hebt. En sokken? Die wissel je elke dag om. Fris maar vooral leuk, want je zegt er iets over jezelf mee; je geeft om je uiterlijk. We zagen ook dat deze groep mensen niet bediend werd, tegengehouden door een ingeslapen markt waar de aanbieders alles doen om het bij hetzelfde te houden. Tijd voor iets anders, tijd voor Loek.

abonneer je nu

LOEK. VARIEERT VOOR JOU.

De ontwerpers van Loek hebben één doel: jouw drang naar variatie bevredigen. Dus maken ze iedere dag een nieuw model, geïnspireerd door wat het modebeeld dicteert. Zo kun jij er elke dag helemaal anders uitzien, helemaal van nu, of van morgen. Nooit van gisteren. Want de website waarop je onze monturen kunt bewonderen zorgt er voor dat jij je bril zo snel mogelijk in handen hebt. Iedere dag opnieuw. Want je varieert graag en vaak. Dat maakt Loek mogelijk.

abonneer je nu

LOEK. BETAALBAAR VOOR JOU.

Het produceren van een montuur van goede kwaliteit is inmiddels zo gestandaardiseerd dat de kosten ervan verwaarloosbaar zijn. Het slijpen van de bijbehorende glazen is een routineklus, hoe apart ze ook gevormd moeten worden. Door de dure winkel en opticien uit te schakelen kunnen wij daarom brillen aanbieden tegen een bodemprijs. Terwijl je dezelfde bril in handen hebt, met dezelfde goede kwaliteit die je elders krijgt. Dat zie je vanzelf.

abonneer je nu

LOEK. EINDELOOS BESTELLEN

Dus: eindeloos variëren met kwaliteitsbrillen die je snel in huis hebt tegen het laagst mogelijke tarief. Hoe werkt dat? Eenvoudig. Bij LOEK kun je onbeperkt brillen bestellen. Zo vaak je wilt, wanneer je wilt. Het enige dat je afrekent is een maandelijks abonnement van slechts € 9,99 per maand. Daarnaast betaal je per bril € 15,- handling - en administratiekosten. Dat is alles.

abonneer je nu

HOE MEER LOOKS, HOE MEER LOEK.

Op deze manier kun je eindeloos variëren terwijl je precies weet waar je aan toe bent. Eindelijk is je bril het mode accessoire dat het hoort te zijn. Beter gezegd: eindelijk zijn al jouw brillen de mode accessoires die ze horen te zijn. Want zo laat je het natuurlijk niet bij één bril. Of twee, drie, vier? Per maand? Per week? Wat jij wilt. Loek moedigt de ‘walk-in closet vol brillen’ meer dan aan. Hoe meer Looks hoe meer Loek.

abonneer je nu