Wie is LOEK?

Onze visie is: ‘’Het opzetten van een stukje persoonlijkheid laat je op ieder moment stralen’’. LOEK beschouwt de bril niet als een noodzakelijk kwaad, maar als een modeaccessoire. LOEK vindt het dan ook logisch dat je meerdere brillen hebt, passend bij diverse kledingstijlen. Kortom; verschillende LOEKs. Verander je van outfit? Dan verandert je bril gewoon mee! Hierdoor is jouw bril te allen tijde niet alleen afgestemd op jouw outfit, maar ook op je stemming of activiteit van dat moment. We besteden allemaal aandacht en geld aan ons uiterlijk. Variërend van kleding, schoenen, kapper tot beautyproducten. Is het dan niet opmerkelijk dat we de gezichtsbepalende accessoire –de bril- maar eens in de 4 jaar vervangen?

 

Wat biedt LOEK?

  • Meerdere gratis LOEK (zonne)brillen per jaar (inclusief ontspiegelde en geharde glazen op sterkte)
  • Gratis professioneel stylingadvies en oogmeting in onze brandstore
  • LOEK stijladvies van bekende stylisten met de laatste beauty- en stijlingtips
  • Online bestellen en gratis thuisbezorgen of afhalen in de brandstore
 

Hoe werkt LOEK?

Als member van LOEK betaal je elke maand €15,- en ontvang je hiervoor een credit. Als LOEK member kijg je grote kortingen op monturen en glazen. De betaalde maandbedragen spaar je op en zijn volledig inwisselbaar voor producten Het membership kost je dus eigenlijk niks. Zie het als een brillen spaartpotje. Bij drie brilcredits kun je al een complete bril op sterkte uitzoeken. Voor sommige monturen betaal je een klein beetje extra bovenop de gespaarde brilcredits. Past de bril toch niet bij jouw LOEK? Dan kun je deze gewoon terugsturen! Lees hier meer over het plaatsen van een online bestelling.

Kies je favoriete montuur in de webshop, vul je glassterkte in en binnen 'no time' word jouw nieuwe LOEK naar keuze bij jou bezorgd. Iedere maand ontvang je een brilcredit ter waarde van €15,- die je kunt inwisselen. Je hebt al een complete bril voor 3 credtis. Mocht je bril toch niet bevallen, dan stuur je deze retour. Je LOEK-account is gekoppeld aan jouw unieke oogmeetgegevens en is daarom persoonsgebonden.

 

LOEK brandstore

Wil je liever persoonlijk advies over jouw LOEK? Of wil je jouw nieuwe montuur of zonnebril eerst bekijken en passen? Je bent van harte welkom bij ons in de brandstore! Als member van LOEK kun je in de brandstore gratis je ogen laten opmeten door een gediplomeerde opticien. Ons personeel staat altijd voor je klaar met advies op maat. De LOEK-brandstore is terug te vinden op het Beursplein (boven de Koopgoot), een bruisend stukje van Rotterdam. Je bent 7 dagen in de week welkom in onze brandstore.

Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag, woensdag, donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 18:00 uur
Zondag 12:00 - 18:00 uur
 
Contact opnemen met de LOEK brandstore kan binnen de openingstijden via telefoonnummer 010-4142529 of stuur een e-mail naar rotterdam@brandstore.nl
 
Aangepaste openingstijden:
1e Paasdag op zondag 16 april GESLOTEN
2e Paasdag op maandag 17 april open van 12:00 - 18:00 uur
Koningsdag op donderdag 27 april open van 12:00 - 18:00 uur
Bevrijdingsdag op vrijdag 5 mei open van 10:00 - 18:00 uur
Hemelvaartsdag op vrijdag 25 mei open van 12:00 - 18:00 uur
2e Pinksterdag op maandag 5 juni open van 12:00 - 18:00 uur
 

Varieer je LOOK!

We besteden allemaal veel aandacht en geld aan ons uiterlijk. Variërend van kleding, schoenen, accessoires, kapper tot beautyproducten. Is het dan niet opmerkelijk dat we de gezichtsbepalende accessoire -de bril- maar eens in de 3 à 4 jaar vervangen? LOEK vindt van wel. Kiezen voor een neutrale bril, die overal bij past is niet meer nodig. Vanaf nu kun je veel meer variëren en kies je gewoon een leuk montuur dat past bij je outfit, stemming of activiteit. LOEK laat je zien dat het dragen van brillen leuk is en dat het hebben van meerdere brillen niet duur hoeft te zijn.